'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΠΑΛΗ/ΑΡΚΑΔΙ ΚΡΗΤΗΣ Νίκος Μπονατάκης: «Τα αποτελέσματα ήδη φαίνονται»


Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ ΠΕΛΑΓΙΑ ΚΛΑΨΙΝΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ
«Ηράκλεια» δύναμη από την Πελαγία
Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2010

Εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις των αθλητών του ΟΚΑ Αρκάδι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης παίδων, που διεξήχθη στην Αθήνα. Ο ρεθεμνιώτικος σύλλογος πλασαρίστηκε σε αρκετά καλές θέσεις της πρώτης 8αδας, με τον προπονητή Νίκο Μπονατάκη να διαθέτει 7 αθλητές, αλλά και μια αθλήτρια.

Η… ωραία της «παρέας» Πελαγία Κλαψινού, κατόρθωσε για τρίτη συνεχή χρονιά να καταλάβει τη 2η θέση σε πανελλήνιο επίπεδο!

Μάλιστα επρόκειτο για μια αθλήτρια η οποία στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο.

Ο στόχος του έμπειρου προπονητή και της αθλήτριας ήταν η πρώτη θέση και γι’ αυτό δουλεύουν σε εντατικό ρυθμό όλα αυτά τα τελευταία χρόνια.

Εκτός όμως, από την Πελαγία, εξίσου καλά τα πήγαν και τα υπόλοιπα παιδία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Μαράκης Χρήστος 2ος παν/νίκης στα 46 κιλά

Πετρογίαννης Γιώργος 5ος παν/νίκης στα 58 κιλά

Θεόφιλος Μπόγδανος 8ος παν/νίλκης στα 63 κιλά

Πετράκης Αντώνης 8ος παν/νίκης στα 76 κιλά

Πιοτογιαννάκης Μανώλης 8ος παν/νίκης στα 85 κιλά

Πελαγία Κλαψινού 2η παν/νίκης στα 67 κιλά

Πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Γιάννης Νάκης και Χρήστος Πετρογιάννης, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να πλασαριστούν μέσα στην 8αδα, με το δεύτερο να τραυματίζεται για ακόμα μια φορά στο δεξιό ώμο.

Νίκος Μπονατάκης: «Τα αποτελέσματα ήδη φαίνονται»

Ο προπονητής του τμήματος Νίκος Μπονατάκης, δήλωσε ευχαριστημένος από τη δύσκολη προσπάθεια, αλλά και αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον της πορείας των αθλητών:

«Τα παιδία έχουν κάνει αρκετά μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια για ότι έχουν καταφέρει. Παρόλο που αντιμετωπίζουμε διάφορα προβλήματα, κυρίως από την Ομοσπονδία για τις μετακινήσεις μας, αλλά και τη διαμονή των αθλητών μας, κάνουμε την προσπάθειά μας μαζί με το σύλλογο, τους γονείς, τους ίδιους τους αθλητές, αλλά και κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται συνεχώς δίπλα μας και μας στηρίζουν με στόχο να πετύχουμε. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο..

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε εντατικά και πιστεύω ότι τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται. Έχουμε επενδύσει σε αυτά τα παιδία και με τη θέληση που δείχνουν και την επιμονή που έχουν, μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα, διότι υπάρχουν σημάδια βελτίωσης για να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο.

Είναι τεράστια επιτυχία για μια επαρχιακή ομάδα όπως είμαστε εμείς να κατεβαίνουμε στους πανελλήνιους αγώνες και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας μπαίνοντας ανάμεσα σε μεγάλα σωματεία και να κατακτούμε μετάλλια. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχουμε κερδίσει τον σεβασμό όλων».

ΠΗΓΗ/ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες