'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Πήραν πίσω τους Μεσογειακούς!

SentraGoal
Πήραν πίσω τους Μεσογειακούς!
Online 11:14 28/1
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα 
Από λεπτό σε λεπτό θα μάθουμε την τύχη των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 που έχει αναλάβει να διοργανώσει η Ελλάδα στο Βόλο και τη Λάρισα.
Αυτή την στιγμή συνεδριάζει στο Παρίσι η εκτελεστική επιτροπή προκειμένου να αποφασίσει αν η χώρα μας είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να διοργανώσει άρτια τους Μεσογειακούς Αγώνες.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πήραν πίσω τους Μεσογειακούς!
Οι πληροφορίες του SentraGoal από το Παρίσι αναφέρουν πως η απόφαση έχει ληφθεί κατά απόλυτη σχεδόν πλειοψηφία και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση, με την οποία ο Βόλος και η Λάρισα θα χάσουν τους Μεσογειακούς Αγώνες.
Αιτία; Η δεδομένη οικονομική κρίση και η έλλειψης κονδυλίων που καθιστά αδύνατη τη διοργάνωση των Μεσογειακών αγώνων του 2013, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά η ελληνική πλευρά και γι αυτό δεν έχει αντιδράσει το τελευταίο διάστημα. Αλλωστε το κόστος θα ξεπερνούσε τα 130 εκατομμύρια ευρώ, ποσό τεράστιο τη δεδομένη χρονική στιγμή και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.
Αφότου ανακοινωθεί η απόφαση θα γίνει νέα Γενική Συνέλευση προκειμένου να αποφασιστεί σε ποια πόλη θα δοθεί το χρίσμα, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μεγάλο φαβορί είναι η Ταραγόνα.
Θυμίζουμε ότι βάσει του προγραμματισμού, οι αγώνες θα διεξάγονταν από τις 24 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου του 2013 και σ αυτούς θα συμμετείχαν 4.000 αθλητές από 24 διαφορετικές χώρες. Τα αγωνίσματα θα διεξάγονταν κατά κύριο λόγο στον Βόλο.
Η ανάληψη των αγώνων από την Ελλάδα αποφασίστηκε στις 27 Οκτωβρίου του 2007 στην Πεσκάρα της Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες