'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΝΑ «ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ»!(PICS)



ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΝΑ «ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ»!(PICS)

Αυτά είναι τα καλύτερα Made in Greece Beach Bodies που έχουμε δει ως τώρα.
Οι καλοκαιρινές παπαρατσο-φωτογραφίες επώνυμων Ελληνίδων είναι ο καλύτερος δείκτης για να διαπιστώσεις αν αυτή που λιγουρεύεσαι όλο το χρόνο αντέχει να σε κοιτάξει στα μάτια. Γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον ανελέητο καλοκαιρινό ήλιο. Και το καταραμένο το photoshop δεν είναι ούτε φορητό, ούτε αδιάβροχο.
Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης
Η σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη (και η αυξητική στήθους) την έχουν μετατρέψει σε ένα ‘τέρας’ αυτοπεποίθησης.
 Για αυτό και φέτος ήταν η πρώτη φορά που η Δούκισσα Νομικού άφησε τους παπαράτσι να την τραβήξουν να μπαινοβγαίνει στην θάλασσα. Το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα.
Αναπληρωματική η Ελευθερία Ελευθερίου που -παρότι μινιατούρα- φόρεσε άφοβα το πιο καυτό μπικίνι που βρήκε πρόχειρο και βγήκε παγανιά  στην Μύκονο. Έτσι, για να ξεπεράσει την στεναχώρια του Μπακού. Το αποτέλεσμα την δικαιώνει.
Βραβείο Καλιφορνέζας σεξόβομβας
Η Έλενα Παπαβασιλείου, αγαπημένη και σταθερή παρουσία στο oneman, δεν κάνει όσο συχνά θα θέλαμε σέξι φωτογραφήσεις. Αλλά μας αποζημιώνει και με το παραπάνω τα καλοκαίρια.
Αναπληρωματική η Χρύσα Δρακάκη, το τριαντάφυλλο στους γλουτούς της οποίας είναι για κάποιους τόσο συνδεδεμένο με το ελληνικό καλοκαίρι όσο και το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.
Βραβείο συνολικής (υπερ) προσφοράς στην ανθρωπότητα
Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια πολύ ωραία γυναίκα. Είτε πριν το Photoshop (που της κάνουν οι φίλοι της στα εβδομαδιαία), είτε μετά (όταν υπάρχει και λίγη κυτταρίτιδα). Αν και προφανώς είναι υπερβολικό να ξέρουμε ακριβώς που πήγε, τι έφαγε και πόσο μαγιό άλλαξε τα τελευταία 10 καλοκαίρια.
Αναπληρωματική η Γωγώ Μαστροκώστα, που –ένεκα των γνωστών προβλημάτων της τα τελευταία χρόνια- μας χαρίζει πια σπάνια στιγμές όπως αυτές.
Βραβείο Αθλοπαιδιών
Δεν έχει σημασία αν η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι όσο χρονών λέει ή δεκαπέντε χρόνια παραπάνω. Αυτό που ξέρω είναι ότι κάθε καλοκαίρι την ιδρώνει την φανέλα (παίζοντας καθημερινά beach volley, τόσο σε φιλικό επίπεδο, όσο κατεβαίνοντας σε τουρνουά ). Τα αποτελέσματα βγάζουν μάτι.
Αναπληρωματική η Σόφη Πασχάλη, η ευλυγισία της οποίας είναι δεδομένη και σταθερά αξιομνημόνευτη.
Βραβείο Μητρότητας
Η Ευγενία Μανωλίδου διαθέτει ένα από τα πιο διακριτικά γυμνασμένα , αγγελικά συμμετρικά κορμιά στην Ελλάδα. Απλά χρειάζεται να έρθει κάθε φορά το καλοκαίρι για να το θυμηθούμε.
Αναπληρωματική η Φαίη Σκορδά που έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο dt και φόρεσε ξανά εκείνα τα μαγιό για τα οποία είχε κερδίσει εξαρχής την προσοχή μας, πίσω στις άγονες μέρες του ΤV Μακεδονία.
Βραβείο Εθνικής ανάτασης
Η Γεωργία Σάλπα είναι η προφανής και λογική επιλογή για ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της λίστας. Όπως αποδεικνύουν  οι εκατοντάδες χιλιάδες followers της που προσκυνούν κάθε twitpic της Ελληνίδας Καρντάσιαν.
Ενώ υπάρχουν στιγμές που και η Μαρία Μενούνος (όταν χαλαρώνει στην παραλία ή μπαίνει στο ρινγκ του WWF φορώντας ελληνική σημαία) μας κάνει και νοιώθουμε το στήθος μας (ή της) να φουσκώνει από περηφάνια.
Αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί μπροστά στην θέα της Έλενας Ράπτη να μπαίνει στην παραλία.
 Και, κυρίως, να βγαίνει.
Ακόμη και αν αυτές είναι οι φωτό που έχει δηλώσει –και το εννοεί-ότι θα ήθελε να καούν στο πυρ το εξώτερον.
Βραβείο καλύτερου σώματος
Δεν νομίζω ότι τίθεται καν θέμα διλήμματος. Η διαφορά της  Ειρήνης Παπαδοπούλου με τις υπόλοιπες είναι χαοτική.
Ακόμη και όταν περπατάει δίπλα στην Υβόννη Μπόζνιακ, σε μια από τις ωραιότερες καλοκαιρινές φωτό που θυμάμαι.
Αναπληρωματική η Χριστίνα Κολέτσα, για όσους προτιμούν το γυναικείο σώμα εξίσου γυμνασμένο, αλλά χωρίς τους κοιλιακούς να βγάζουν μάτι.
Και επειδή η δυνατή ομάδα φαίνεται από τον πάγκο, αυτές είναι οι καλύτερες από τις υπόλοιπες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες