'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Σάββατο 23 Απριλίου 2016

...ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ...!!!

ΠΕΡΑΣΕ! Η Μαρία Πρεβολαράκη στους Ολυμπιακούς του Ρίο με αγώνα ΘΡΙΛΕΡ! (ΒΙΝΤΕΟ)

on . Posted in Ελληνικά Νέα
aaaaabbbnno332255
Το μεγαλύτερο αστέρι της ελληνικής Πάλης έλαμψε στην Μογγολία! Η Μαρία Πρεβολαράκη στο 1ο Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο γιατί θεωρείται μία από τις καλύτερες αθλήτριες παγκοσμίως στα 53κ. και ταυτόχρονα χρυσή ελπίδα για ένα μετάλλιο στο Ρίο.
Η Μαρία ήταν σε εξαιρετική μέρα και κέρδισε την Μουστάνοβα (Ουζμπεκιστάν) στον προκριματικό γύρο με πτώση. Στις «16» έδωσε αμφίρροπο αγώνα με την Γκουν (Τουρκία) και την νίκησε με 1-0 στα σημεία. Στα ημιτελικά επικράτησε με 7-4 της Γκαλάμπος (Ουγγαρία) και έφτασε στα ημιτελικά.
Με δεδομένο ότι οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας εξασφάλιζαν την πρόκριση για το Ρίο η Μαρία χρειαζόταν μία νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια για να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Στον ημιτελικό αντιμετώπισε την Μαλισέβα (Ρωσία) και ύστερα από έναν αγώνα θρίλερ με πολύ ένταση και πάθος επικράτησε με 6-5 στα σημεία και έκανε όλη την ελληνική αποστολή, αλλά και τους φίλους του αθλήματος υπερήφανους.
Δείτε τον αγώνα πρόκρισης.
Video :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες